Laulupidu 150 margiplokk kinkekarbis

Laulev puuvillasele materjalile trükitud postmargiplokk „Laulupidu 150“kasevineerist kinkekarbis on üks mitmest erilisest margitootest, mis on välja antud Laulupeo juubeliaasta puhul. Laulupeo margitoodete sarja kuulub veel ka sama postmargiplokk ilma karbita ja Laulupeo juubeliaasta margiga ümbrik, mida ehib Eesti Panga poolt välja antud 2-eurone mälestusmünt. 

Laos: 19 tk
Tootekood:
530119-2
15,00 €
Kirjeldus

Laulupeo 150.  juubeliaasta puhul annab Omniva välja erilise margitoodete seeria, mis koosneb laulvast puuvillasele materjalile trükitud postmargiplokist lahtiselt ja kinkekarbis ning laulupeo juubeliaasta margiga ümbrikust, mida ehib Eesti Panga poolt välja antud 2-eurone mälestusmünt. Lisaks on müügile tulemas eksklusiivne Laulupeo postkaart, mis on saadaval vaid Laulupeol kohapeal. 

Puuvillasest kangast on valmistatud meie rahvariided ning sellest inspireeritult on puuvillasele materjalile trükitud ka margiplokk. Eestlased on laulurahvas ja et meie laul kõlaks üle terve maailma, on igaühel võimalik oma nutiseadet kasutades ja Cee rakenduse abil margipilti skaneerides kuulata ühte meie kõige armsamat laulupeo laulu „Mu isamaa on minu arm“. Ükskõik millises maailma paigas!

Margiploki tiraaž on 20 000 tk, kuid vaid 2 500 tk on pakendatud kodumaise tootja poolt valmistatud kasevineerist kinkekarpi.  

Margiplokk ilmub 5. juulil 2019. Seda saab ette tellida Omniva e-poes alates 16. maist 2019. Tellimused saadame postiga 8. juulil 2019. Ettetellimisel palume ühte ostukorvi panna vaid Laulupoe sarja tooted.

Toote üksikasjad
530119-2

Lisainfo

Ilmumiskuupäev
05.07.2019
Kujundaja
Indrek Ilves
Tiraaž
2 500
Seotud tooted
15,00 €
           Laulupeo juubeliaasta margiplokiga ümbrik koos Eesti Panga poolt välja antud 2-eurose mälestusmündiga on üks mitmest erilisest margitootest, mis on välja antud Laulupeo juubeliaasta puhul. Laulupeo...

Menüü

Seaded